İç Harç İçin
100 gr. buğday nişastası
500 ml. portakal suyu
500 ml. mandalina suyu
Vanilya
50 gr. tereyağ
Taneli portakal reçeli
Dış Kaplama İçin
50 gr. tereyağ (oda sıcaklığı)
250 gr. labne peyniri (oda sıcaklığı)
1 paket krema (soğuk olmalı)
2 yemek kaşığı pudra şekeri
Hindistan cevizi
Kek katları bu sefer hazır olsun :)
Yapılışı
100 gr. buğday nişastası
500 ml. portakal suyu
500 ml. mandalina suyu
Vanilya
50 gr. tereyağ
Taneli portakal reçeli
Dış Kaplama İçin
50 gr. tereyağ (oda sıcaklığı)
250 gr. labne peyniri (oda sıcaklığı)
1 paket krema (soğuk olmalı)
2 yemek kaşığı pudra şekeri
Hindistan cevizi
Kek katları bu sefer hazır olsun :)
Yapılışı
- İç Harç İçin; reçel ve tereyağ hariç bütün malzemeleri ocakta kaynama noktasına getirin. Kaynadıktan sonra tereyağı ekleyin. Soğumaya bırakın.
- Dış Kaplama İçin; tereyağ, pudra şekeri ve labneyi iyice çırpın.
- Kremayı iyice çırpın. Daha sonra iki karışımı spatula yardımıyla birbirne alttan üste yedirin.
- Pasta katlarının arakalarını önce portakal reçelini sonra iç harcı koyun ve dışını beyaz kremayla kaplayın.
Afiyet Olsun :)