Pasta İçin
100 gr. tereyağ
5 yemek kaşığı kakao
6 yemek kaşığı şeker
2 çay bardağı süt
1 paket petibör bisküvi
100 gr. bitter çikolata
Puding İçin
40 gr. kakao
30 gr. buğday nişastası
100 gr. şeker
500 gr. süt
Vanilya
25 gr. tereyağ
Yapılışı
- Puding İçin; ateşin üzerinde bütün malzemeleri çözülene kadar çırpma teliyle karıştırın.
- Ocağın altını kısın ve fokurdama kabarcıkları belirene kadar karıştırın; soğumaya bırakın.
- Pasta İçin; tereyağını eritip üzerine şeker ve kakaoyu ekleyin.
- Sütü ilave edin karıştırmaya devam edin.
- Karışım soğuduktan sonra dörde böldüğünüz bisküvilerin üzerine dökün ve iyice birbirine yedirin.
- Ben yuvarlak kalıp tercih ettim tercihinize göre kalıbın içine bisküvili karışımı hafifçe bastırarak yayın ve üzerine pudingi döküp buzluğa koyun.
Afiyet Olsun :)