KAMUFLAJ KEK


Malzemeler 

Sade Harç İçin

2 yumurta
100 gr. şeker
75 ml. süt
75 ml. sıvı yağ
100 gr. un
1 çay kaşığı vanilya
½ tatlı kaşığı kabartma tozu

Kakaolu Harç İçin

 2 yumurta
100 gr. şeker
75 ml. süt
75 ml. sıvı yağ
100 gr. un
1 çay kaşığı vanilya
½ tatlı kaşığı kabartma tozu 
1 yemek kaşığı koyu kakao

Fıstıklı Harç İçin

 2 yumurta
100 gr. şeker
75 ml. süt
75 ml. sıvı yağ
100 gr. çekilmiş fıstık içi
½ tatlı kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı vanilya


Yapılışı

  1. Öncelikle fırını 170°C ye ayarlayın.
  2. 3 farklı harç için 3 farklı kap gerekiyor.
  3. Ayrı kaplarda her harç için, ayrı ayrı yumurtaları ve şekeri iyice çırpın.
  4. Süt ve sıvı yağları ekleyin.
  5. Daha sonra un, vanilya, kabartma tozu (kakaolu harca kakaoyu, fıstıklı harca un yok sadece fıstık içini) eleyerek ekleyin ve karıştırın. 
  6. Hazırladığınız harçları bir kaşık yardımıyla kalıba dökün ve 40-45 dakika pişirin.
                                                                                                   Afiyet Olsun