BROWNIE SANDVİÇ (SANDWICH)

MALZEMELER

Brownie İçin

225 gr. çikolata
4 yemek kaşığı tereyağ
1.5 su bardağı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
½ çay kaşığı tuz
Vanilya
2 yumurta
1 + 1/3 su bardağı esmer şeker
200 gr. damla çikolata

Ara Krema İçin


150 gr. tereyağ (oda sıcaklığı)
100 gr. pudra şekeri
100 gr. sıvı çikolata (nutella vb.)

YAPILIŞI
  1. Brownie İçin; çikolata ve tereyağını benmari usulü eritin.
  2. Un, kabartma tozu, vanilya ve tuzu harmanlayın.
  3. Yüksek devirde yumurta ve şekeri 5-10 dakika boyunca çırpın. 
  4. Hızı düşürüp içine çikolatalı karışımı ekleyin. Tamamen karıştıktan sonra spatula yardımıyla unlu karışımı ekleyip homojen hale getirin.
  5. Son olarak damla çikolatayı ekleyin. 
  6. Pişirme kağıdı koyduğunuz tepsinin üzerine yaklaşık 4-5 cm çapında yuvarlak olacak biçimde harcı dökün. Yuvarlakları biraz aralıklı yapın çünkü kurabiyeler piştikçe yayılıyor. 
  7. 180°C lik fırında 8-10 dakika pişirin.
  8. Ara Krema İçin; tereyağ, pudra şekeri ve sıvı çikolatayı  pürüzsüz hale gelene kadar çırpın.
  9. Oda sıcaklığına gelen brownie lerin arasına kremayı sürüp servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun :)