KAPLUMBAĞA KURABİYE

Malzemeler

125 gr. tereyağ
1 yumurta sarısı
1 su bardağı buğday nişastası
1.5 çay bardağı pudra şekeri
Vanilya
1/2 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
3 yemek kaşığı kakao
Damla çikolata
Yapılışı
  1. Kakao hariç bütün malzemeleri yoğurun. Hamurun 2/3 üne kakaoyu ekleyin. Buzdolabında 30 dakika bekletin.
  2. Damla çikolata kaplumbağanın gözleri için. Üzerine kürdan yardımıyla çizikler yapın. Tamamen şekil verdikten sonra 20 dakika buzdolabında bekletin. Tepsiye çok dip dibe koymayın.
  3. 180°C lik fırında 10-13 dakika pişirin.
  4. Fırından çıkardığınızda dokunmadansoğuyarak kendine gelmesi için bekletin.
Afiyet Olsun :)