İÇİ KALPLİ KREMA DOLGULU PASTALAR

MALZEMELER

KEK İÇİN

3 yumurta 
1 su bardağı şeker
3/4 su bardağı sıvı yağ 
1 su bardağı süt
Vanilya
Kabartma Tozu
 2 su bardağı un

GANAJ KREMA 

1 paket krema (200 gr.)
200 gr. bitter çikolata

SÜSLEMEK İÇİN

1 paket orman meyveli krem şanti
Fındık

YAPILIŞI

  1. Kek İçin; vanilya, kabartma tozu ve unu karıştırın.
  2. Ayrı kapta yumurta ve şekeri iyice çırpın.
  3. Sıvı yağ ve sütü ekleyip karıştırın. Daha sonra kuru karışımı sıvı karışıma ekleyin.
  4. Kek harcını fırın tepsisine dökün ve 180 C de dakika pişirin.
  5. Kek soğuduktan sonra istediğiniz boyda kareler kesin ve sonra onların içinden kalp kesin. Arka ve ön kapak için kesilmemiş kareler bırakın.
  6. Üstü İçin; kremayı ısıtın ve içine çikolataları atıp eritin.
  7. Her katın arasına krem şantiden biraz sürün ve ortaları denk gelecek biçimde yerleştirdikten sonra içine kremadan sıkın; ön ve arka kapakları kapatın.
  8. Kalbi düz biçimde gelecek şekilde pastayı çevirdikten sonra ganaj çikolata ile kaplayın ve alt kenarlarını kırık fındıklarla çevreleyin. Buzdolabında dinlendirin.
AFİYET OLSUN 🍴❤