100 gr. tereyağ
2 yemek kaşığı bal
4 yemek kaşığı kakao
250 gr. burçak bisküvi
100 gr. sütlü çikolata
200 gr. bitter çikolata
75 gr. kuru üzüm
80 gr. Maltesers çikolata
150 gr. krema
Yapılışı
- Tereyağ ve 1 yemek kaşığı balı eritin. Ateşten alıp 100 gr. bitter çikolatayı ekleyin ve eritin.
- Bir kapta bisküvileri ufalayın. İçine Maltesers'ın yarısını kırarak ekleyin; diğer yarısını bütün halde ekleyin. Son olarak üzümleri ekleyin.
- Bisküvili karışımın içine tereyağlı karışımı ekleyin ve spatula yardımıyla iyice birbirine yedirin.
- Kullanacağınız kalıba eşit biçimde karışımı yayın ve üst kısmını yapana kadar buzdolabında dinlendirin.
- Üst kısmı İçin; krema ve 1 yemek kaşığı balı ateşte ısıtın fakat kaynatmayın.
- Kremalı karışım ısındıktan sonra ocaktan alın ve içine 100 gr. bitter çikolata ile 100 gr. sütlü çikolatayı ekleyip eritin.
- Hazırladığınız sosu buzdolabından çıkardığınız Chocolate Tiffin'in üstüne dökün ve 3-4 saat buzdolabında dinlendirin.