CHOCOLATE TIFFIN

Malzemeler

100 gr. tereyağ
2 yemek kaşığı bal
4 yemek kaşığı kakao
250 gr. burçak bisküvi
100 gr. sütlü çikolata
200 gr. bitter çikolata
75 gr. kuru üzüm
80 gr. Maltesers çikolata
150 gr. krema
Yapılışı
  1. Tereyağ ve 1 yemek kaşığı balı eritin. Ateşten alıp 100 gr. bitter çikolatayı ekleyin ve eritin.
  2. Bir kapta bisküvileri ufalayın. İçine Maltesers'ın yarısını kırarak ekleyin; diğer yarısını bütün halde ekleyin. Son olarak üzümleri ekleyin. 
  3. Bisküvili karışımın içine tereyağlı karışımı ekleyin ve spatula yardımıyla iyice birbirine yedirin.
  4. Kullanacağınız kalıba eşit biçimde karışımı yayın ve üst kısmını yapana kadar buzdolabında dinlendirin.
  5. Üst kısmı İçin; krema ve 1 yemek kaşığı balı ateşte ısıtın fakat kaynatmayın. 
  6. Kremalı karışım ısındıktan sonra ocaktan alın ve içine 100 gr. bitter çikolata ile 100 gr. sütlü çikolatayı ekleyip eritin.
  7. Hazırladığınız sosu buzdolabından çıkardığınız Chocolate Tiffin'in üstüne dökün ve 3-4 saat buzdolabında dinlendirin.
Afiyet Olsun :)